Welcome to Cik Tea's Blog... Comment, Follow and Share if you like My Blog... Komen, Ikut dan Kongsi jika anda suka Blog Saya...

Tuesday, August 6

Resepi Turun Temurun...♥♥

Assalamualaikum..

lagi sehari da nak raya..

So post kali ni pun pasal raya gak la...

kita cerita pasal biskut raya...

So tiha nak kongsi ngan korang ape yang special k..

humm...

pernah dengar biskut sarang anai-anai tak?
ta sure dia ade nama lain ke tak..
sebab kat tempat lain tak ade biskut ni.. (rasanyalah..)
hehe..

acane rupa dia?

rupa dia cam kat bawah ni...


nampak sedap tak?
hehe..

actually ni resepi turun temurun..
mak tiha dapat resepi ni dari arwah kakak mak tiha kira mak sedara la...
so dulu masa kecik2 mak selalu wat biskut ni...
WAJIB!!!
sampai la brape tahun lepas mak da stop buat...
raya pun hidang biskut tunjuk je..
huhu...

Sooooooo.....

tahun ni tiha yang wat pulak...
tiha baru wat semalam lepas buka sampai kul 12 lbih..
rasa dia boleh la tahan..
tapi lain sikit dengan yang mak wat...

and ade lagi 1 biskut raya yg special..
naty ada masa tiha post pasal biskut tu k..

(^_^)
Sekian....

0 comments:

Post a Comment