Welcome to Cik Tea's Blog... Comment, Follow and Share if you like My Blog... Komen, Ikut dan Kongsi jika anda suka Blog Saya...

Sunday, July 21

Akhirnya sudah ada 'pemilik'... ♥ ♥ ♥


Entry kali ni kita nak cerita pasal satu video ni..
video ni da lama kita ambil..
13.01.2012

lebih setahun dah..
first time kita belajar main piano ni..
(siap ada not dia skali tu.. hehe)

video ni kita ambil kat rumah kawan..
kat rumah kita tak ada piano so pinjam orang punya...
haha...

Hasrat record video ni sebenarnya nak bagi kat someone..
dan juga sebagai kenangan main piano..
tapi semenjak tu video ni terperap je dalam fon
sebab tak jumpa lagi someone tu
nak padam terasa sayang sangat2 
sebab maybe lepas ni da ta berpeluang nak rakam lagi...

but then 

hari ni video tu da ada pemiliknya..
memandang video lagu happy birthday..
so kita bagi la kat dia time birthday..

and birthday someone tu hari ni...
21 July
Happy Birthday awak!!!

Hope awak suka video yang tak seberapa ni..
(^_^)


video

Siapakah someone itu...
Adakah dia bakal imamku..
cewaahhh!!! perasan lebih pulak..
Wallahualam...
hanya Allah yang tahu..

Sekian...
(^_^)v

2 comments:

Nurul Nadia Abdol Rahman said...

wow kak tehaa, sape someone tu??
share laa .. :)
btw semakin cantik blog kak teha, suka :D

Nurfatihah said...

ade la someone tu...
sampai masa naty kak teha cite k..
btw thanks puji blog.. :D

Post a Comment