Welcome to Cik Tea's Blog... Comment, Follow and Share if you like My Blog... Komen, Ikut dan Kongsi jika anda suka Blog Saya...

Friday, April 5

My Confession.....!!!!


I think I've FALL IN LOVE!!!!!!

bukan pada rupa....
bukan pada fizikal....

tapi.....

pada SUARA!!!!!

sounds crazy, right?
mcm psycho pun ade gak...
hahaha....

but then itu lah kebenarannya....

kenal x Syed Shamim?
alaa.... 
yang selalu nyanyi dengan Tasha Manshahar tu.....
kalau tak kenal search kt youtube k.....

back to the topic....
aku rasa aku jatuh cinta dengan suara dia ni.....
tak tahu la kenapa tiap kali dengar suara dia kat radio...
hati berdebar-debar.....
bibir pulak tersenyum sampai ke telinga....
maybe I'm INSANE...
hahaha....

tapi seriously suara dia dalam lagu Be Mine......
totally speechless....

hurm......

aku suka suara je k....
orangnye idak la pulak.....
hehehe....

Anuar Zain pun tak wat aku gila camni....

(^3^)v

0 comments:

Post a Comment